Christopher Elsen, founder en bezieler van Bamboepunt…

Een zelfstandige ondernemer met pit, een vakman in hart en nieren, een dromer die toch met beide voeten stevig op de grond staat. Als schrijnwerker en interieurvormgever is Christopher zijn rugzak goed gevuld met een brede expertise in houtbewerking. Hij is uw vaste partner voor een verfijnde afwerking van elk houtproject klein en groot, van een parketrenovatie tot een badkamermeubel op maat, van het plaatsen van een bamboevloer tot maatwerk voor uw keuken of badkamer. 

“Eik, beuk, kastanje, notelaar, bamboe… Ik werk ontzettend graag met hout en voel en beleef deze materialen op een hele andere manier. Een mooie parketvloer leggen of een creatief ontwerp in hout ontwerpen en maken? Dat is puur genieten!”

 

Gepassioneerd door de diversiteit en kracht van bamboe…

Bamboepunt is officieel verdeler en plaatser van MOSO®, een gerenommeerde Europese marktleider in bamboevloer met een uitgebreide collectie voor binnen- en buitengebruik. Christopher is ook de rechterhand van interieurarchitecten, particulieren, horecazaken en bedrijven die meubels op maat willen in bamboe of andere houtsoorten zoals eik, beuk, kastanje en notelaar.

“Bamboe is een fantastisch product en kan zowel gebruikt worden voor parket als voor keukens en badkamers. De warme en intense uitstraling van bamboehout wordt gecombineerd met duurzaamheid en een gegarandeerde kwaliteit.” 

 

Samen met betrouwbare partners werken aan een succesverhaal…

De afgelopen jaren bouwde Bamboepunt waardevolle partnerships op met vakmannen in de regio Leuven zoals elektriciens, loodgieters, plakkers, schilders… die stuk voor stuk de beste in hun vak genoemd kunnen worden. Ze delen de visie van kwaliteit en probleemoplossend denken. Daardoor kan u bij Bamboepunt terecht voor grotere renovaties en inrichtingen van nieuwbouwprojecten.  

“Alleen het beste is goed genoeg voor elke klant. Dit motto heeft me gebracht tot waar we vandaag staan en ik ben fier op mijn mooie klantenportfolio. Ik geniet enorm van mijn werk en kijk met een optimistische blik naar de toekomst, altijd.”

 

Kiezen voor Bamboepunt, dat is kiezen voor…

Kwaliteit We werken met ecologische en sterke materialen.
Expertise Wij lopen over van technisch inzicht en creativiteit.
Coördinatie We zijn uw centrale en enige aanspreekpunt die alles regelt.
Professioneel We beloven persoonlijk advies op maat van elke klant.

 

Ontdek hier meer over onze expertises >>
Start hier uw nieuw project >>

Start nu uw nieuw project!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x