Parket renovatie│Oud parket renoveren

Parket schuren, herstellen en onderhouden

Is uw parket toe aan een stevige opknapbeurt? Perfect, Bamboepunt rolt de mouwen al op. We gaan van start met het egaal schuren van uw parket. Onze vakmannen krijgen een steuntje in de rug van state-of-the-art schuurmachines met stofafzuiging zodat uw ruimte netjes en stofvrij blijft. We werken met een focus op de nerfstructuur van het hout waardoor we een frisse, maar authentieke uitstraling creëren. Als finishing touch zetten we een stevige beschermlaag met olie of vernis zodat uw parket opnieuw tegen een stootje kan.

>> We hebben de ervaring en expertise in parketrenovatie waardoor het uitbreken van uw parketvloer meestal niet nodig is. Voor een mooie parketrenovatie, moet u bij Bamboepunt zijn!

 

Waarvoor mag u Bamboepunt bellen? 

  • Parket herstellen in woning, appartement, winkel, bedrijf, horeca
  • Parketvloer renoveren uit eik, beuk, kastanje, notelaar
  • Advies over het onderhoud van parketvloer
  • Losse plank in parket vastmaken of vastlijmen
  • Kromgetrokken parket renoveren
  • Krassen, barsten, putten in parket repareren

 

Service met een +plus+

We beginnen met een grondige voorbereiding, altijd. We bekijken de huidige staat van uw parket met een vergrootglas. Indien nodig kiezen we nieuw parket met een uitstekende kwaliteit. Als parketspecialisten renoveren we elk type parket met de puntjes op de i, perfect afgewerkt tot in de kleinste details. We komen langs op het afgesproken tijdstip met een professionele camionette gevuld met kwaliteitsvol werkmateriaal. We werken snel, nauwkeurig, flexibel en stofvrij zodat we de overlast van de werken tot een absoluut minimum beperken.

 

Renovatie van parket?
Vraag een vrijblijvende offerte >>

Start nu uw nieuw project!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x