Bamboepunt houdt van duidelijke afspraken en werkt met kwaliteitsgarantie in overleg met elke klant. We vertellen u graag meer over onze werkwijze. 

 

STAP 1 DENKEN

Alles begint bij een eerste gesprek. Na een telefoontje nodigt Christopher u uit in zijn atelier in Herent of hij komt graag ter plaatse. We schuiven samen rond tafel en bespreken uw wensen. Een concreet project of een los idee? Parket of meubels op maat? We gaan door ons inspiratieboek, bekijken de staaltjes, kleuren en stijlen en bespreken de mogelijkheden.

 

STAP 2 METEN

We komen langs en meten alles tot in de kleinste details op. Christopher geeft professioneel advies en werkt een ontwerp op maat uit volledig in lijn met uw verwachtingen. We sturen een transparante prijsofferte zonder onaangename verrassingen. 

 

STAP 3  MAKEN

Groen licht? Fantastisch. Wij duiken meteen in ons atelier in Herent en gaan aan de slag met ons state-of-the-art machinepark. Van freesmachines en paneelzagen tot kantenlijmers en rijboringen, Bamboepunt heeft alles in huis om uw meubels tot in de puntjes af te werken. 

 

STAP 4 PLAATSEN

We omcirkelen een datum in onze agenda en komen langs op het afgesproken tijdstip. Wij werken snel, proper en altijd volgens de regels van de kunst met een hoge afwerkingsgraad.  

 

STAP 5 | GENIETEN

Als mooie surplus geven we de juiste tips en tricks voor het onderhoud van uw vloer zodat u lang kan genieten van uw bamboe parket of meubels op maat.

 

Heeft u een project voor Bamboepunt?
START HIER >>

Start nu uw nieuw project!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x